Thuis

Beijing Silk Road Enterprise Management Services Co.,LTD. Bedrijfsprofiel

Bedrijfsprofiel

Van de de Zijdeweg van Peking van het de Ondernemingsbeheer de Dienstenco., Ltd is een high-tech onderneming die in LEIDENE vertoning en LEIDENE verlichtingsproducten professioneel is. Wij voorzien de uitvoerige diensten van ontwerp, ontwikkeling, productie, marketing en de na-dienst.

 

Ons bedrijf heeft de elites die gespecialiseerd bezitten, geraffineerd, scherpe technisch voor boven 8 jaar, kennen zij diep de LEIDENE producten en streven perseveringly de LEIDENE carrière na. Wij overwegen „Kwaliteit eerste, het meest bovenste de dienst“ aangezien ons beheersidee, stringente kwaliteitscontroles alle klanten in de wereld doet goed onderhouden.

 

De Essonproducten zijn etc. gediplomeerd door SAA, TUV, UL, FCC, Ce, RoHS. Wij hebben onze producten aan vele markten rond de wereld en opstellings goede kanalen verkocht. Onze producten worden wijd gebruikt in grote & middelgrote ondernemingen en de overheid van sporten, verkeer, financiën, civicism, reclame, energie etc. .OEM en ODM is welkom.

 

Momenteel, neemt Ons bedrijf internationale marktgericht om de nieuwe producten met marktpotentieel te ontwikkelen en te onderzoeken, de opto-elektronica met de echnological innovatie van t leiden. Wij stemmen in met de binnenlandse en buitenlandse suggesties van de handelaarsaanbieding aangaande onze producten om oprecht voor het leveren van meer en hoogste kwaliteitsproducten samen te werken.

 

Zich verheugt op het maken van allebei van ons beter, sneller, en sterker met uw vertrouwen en samenwerking.

Bekijk meer over ons
ons bedrijf

Who wij zijn

Van de de Zijdeweg van Peking van het de Ondernemingsbeheer de Dienstenco., Ltd dat een jointstock holdingsbedrijf met sommige dochterondernemingen/fabrieken als gehele groep onderneming is. Onze hoofdproducten zijn:

Openlucht & Binnen Vaste LEIDENE Vertoning
Openlucht & Binnenhuur LEIDENE Vertoning
Transparante LEIDENE Vertoning
Kleine Hoogte LEIDENE Vertoning
Creatieve Aangepaste LEIDENE Vertoning

Een Belangrijke fabrikant van de LEIDENE Schermen in China

Het in handen hebben van de Intellectuele-eigendomsrechten voor de meesten van Producten

Keur OEM & ODM samenwerking tussen bedrijven goed

China Beijing Silk Road Enterprise Management Services Co.,LTD. Bedrijfsprofiel China Beijing Silk Road Enterprise Management Services Co.,LTD. Bedrijfsprofiel China Beijing Silk Road Enterprise Management Services Co.,LTD. Bedrijfsprofiel
1 2 3
Bedrijf Details

Grote Markt

Noord-Amerika

Zuid-Amerika

West-Europa

Oost-Europa

Oost-Azië

Zuidoost-Azië

Midden-Oosten

Afrika

Oceanië

Wereldwijd

Type Business

Fabrikant

Verdeler/groothandel

Exporteur

Verkoper

Merken : Oem

Aantal werknemers : >100

Jaarlijkse omzet : 5000000-10000000

Export pct : 50% - 60%